Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 2 - 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di farina integrale
- 50 g di farina tipo 0
- 100 g di ricotta fresca
- 100 g di acqua
-
½
cucchiaino bicarbonato di sodio
of ½ cucchiaino di lievito in polvere istantaneo per torte salate - 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 250 g di pomodori senza pelle, a fette
- 50 g di mollica di pane fresco
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 3 pizzichi di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 54.9 g
- Vetten
- 22.7 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calzoni vegetariani
1h 50 min
Pizza alla farina di farro
2h 10min
Focaccia di ceci saporita
3h
Pizza ai quattro formaggi
1h 40min
Pizza frescolina
1h 40min
Scones zucchine e albicocche
30min
Focaccia sarda ai pomodori (Fogazza cun tamatiga)
3h
Fagottini con cuore di cioccolato e salsa alle ciliegie
1h 30min
Pizza di patate alle verdure
2h
Focaccia alle melanzane
1h 50 min
Schiacciata integrale con finocchi e pesce spada
40min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4h