Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 2 - 3 rametti di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 200 g di farina integrale
- 50 g di farina tipo 0
- 100 g di ricotta fresca
- 100 g di acqua
-
½
cucchiaino bicarbonato di sodio
of ½ cucchiaino di lievito in polvere istantaneo per torte salate - 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
Farcitura
- 250 g di pomodori senza pelle, a fette
- 50 g di mollica di pane fresco
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino a pezzi (2-3 cm)
- 1 - 2 spicchi di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 3 pizzichi di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1971 kJ / 471 kcal
- Eiwitten
- 15.1 g
- Koolhydraten
- 54.9 g
- Vetten
- 22.7 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Focaccia di ceci saporita
3 godz.
Focaccia ai cereali
2 Std. 5 Min
Pizza di patate alle verdure
2h
Focaccia ai cicinielli
1h 45 min
Pizza bianca alla rucola
1h 35 min
Pizza alla romana
1h 40min
Chicche di pane al pomodoro (senza lattosio)
1h 10 min
Focaccine al farro ripiene (senza lievito)
40min
Pizzette integrali (di Luca Montersino)
4 Std. 15 Min
Focaccia ai ceci e verdure al curry
1h 5 min
Focaccia integrale con i pomodorini (vegan)
4 godz.