Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g di farina manitoba
- 5 g di bicarbonato di sodio
- ½ cucchiaino di sale
- 15 g di strutto
- 90 g di acqua
- olio extravergine di oliva q.b.
- Voeding
- per 6 porzioni
- Calorieën
- 3688.6 kJ / 881 kcal
- Eiwitten
- 19.5 g
- Koolhydraten
- 102 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 9.9 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1369 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Il pane di Altamura
4h
Focaccia di ceci saporita
3 Std.
Pizzette di finta sfoglia
45 Min
Crostini dorati
4h 30 min
Pane alla birra
4h 55min
Pane ebraico (Challah)
3h 30min
Ciappe
1h 35min
Focaccine aneto e feta
1h 25min
Pane di patate
3 Std.
Pizza assettata
1 godz. 45 min
Ciabattine veloci
3 godz. 10 min
Polka (pane francese)
5sa