Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 500 g di acqua
- 400 g di spinaci in foglia surgelati
- 50 g di pancetta a cubetti
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
Impasto
- 200 g di burro congelato a pezzi (1-2 cm)
- 200 g di farina tipo 0 + q.b.
- 90 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 778 kJ / 186 kcal
- Eiwitten
- 3.8 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Torta bignè al cioccolato bianco
1h
Pizza bianca alla ligure
1 godz. 45 min
Grissini di sfoglia croccanti al formaggio
35 min
Pizza frescolina
1 godz. 40 min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 godz. 30 min
Girelle al basilico con melanzane e Feta
8h
Pizza stile Chicago
4u. 10min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1h
Triangoli di sfoglia agli spinaci e Roquefort
40 min
Pizza bianca alla rucola
1 Std. 35 Min
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Focaccine integrali farcite
3h