Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g di alici fresche
- 500 g di acqua + q.b.
- 3 pizzichi di sale
- 40 g di mollica di pane
- 70 g di latte
- 200 g di bietole, le foglie pulite
- 30 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 2 spicchi di aglio a metà
- 1 uovo
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 20 g di pinoli
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1372 kJ / 328 kcal
- Eiwitten
- 27.2 g
- Koolhydraten
- 10.8 g
- Vetten
- 19.6 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà fritto in pastella
1h 10min
Carciofi alla romana
50min
Alici alla Reggina
45min
Friggitelli ripieni in pastella
45min
Carciofi ripieni
50min
Ravioli di ricotta al sugo di agnello
1h 20min
Carciofi romani gratinati
45min
Alici marinate all'arancia e limone con peperoni
1h 45 min
Cannelloni ripieni di carciofi in salsa al pomodoro
1h 35min
Alici ripiene al Varoma
50min
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40min
Quadrucci seppie e piselli
1h 45 min