![Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi Gratin di cozze con patate e fagioli bianchi](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D66DBD99-EBEA-40DB-843F-7619E5FF9909/Derivates/b647ea2a-1853-4e24-b67c-606478fdbb33.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 1000 g di acqua + q.b.
- 1 fettina di limone
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 600 g di patate, pelate e a fettine (5 mm)
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 450 g di fagioli bianchi di Spagna cotti (vedere consigli)
- 2 cucchiai di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 33.7 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Seppie ripiene a Cottura Lenta con polenta bianca
5h
Agnello al vino
40 мин.
Tagliolini al sugo di spada
30 min
Lasagne del boscaiolo
2h 15min
Terrina di lasagne ai funghi e carne salada
1 godz. 10 min
Cozze allo zafferano
55 min
Agnello in umido
1ч. 20 мин.
Torrette d'anatra e gambero
40 мин.
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1 godz. 10 min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20 Min
Fusilli alle cozze piccanti
55 min
Baccalá alle olive
25min