Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1000 g di cozze fresche, pulite
- 1000 g di acqua + q.b.
- 1 fettina di limone
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 600 g di patate, pelate e a fettine (5 mm)
- 50 g di cipolla bianca in quarti
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di passata di pomodoro
- 1 pizzico di peperoncino in polvere
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 450 g di fagioli bianchi di Spagna cotti (vedere consigli)
- 2 cucchiai di pangrattato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1230 kJ / 294 kcal
- Eiwitten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 33.7 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio all'appetitosa
1 godz. 10 min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 min
Buridda alla ligure
55 min
Cozze ripiene
1h 30 min
Eggah con caponata
50min
Frittelle di baccalà
12h 50min
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1h 30 min
Crocchette di gamberi
10h
Frittelle di baccalà
1 Std. 5 Min
Risotto ai carciofi e bottarga
40min
Bruschetta terra e mare al piccante
35 min
Paella
1h 50 min