Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 spicchi di aglio
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di pancetta affumicata a cubetti
- 8 fette di carpaccio di filetto di manzo molto sottili (vedere consigli)
- 80 g di cipolla a metà
- 30 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di timo secco
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 7 pizzichi di pepe bianco macinato
- 80 g di vino bianco secco
- 250 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti (3-4 cm)
- 100 g di olive verdi denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3405 kJ / 814 kcal
- Eiwitten
- 75 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Coniglio stufato
1h 10min
Scaloppine alla pizzaiola
25 min
Involtini di lonza e salsiccia con salsa al porto
1 Std. 35 Min
Spezzatino di manzo con patate
1h 10min
Polpette al sugo
45 min
Spezzatino di tacchino, patate e piselli
1 godz. 30 min
Coniglio in porchetta
1h 20min
Polpette classiche
1h
Polpettone classico
1h 15 min
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10min
Involtini al pomodoro
55 min
Costine in umido
1h 20min