Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 spicchi di aglio
- 15 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 200 g di pancetta affumicata a cubetti
- 8 fette di carpaccio di filetto di manzo molto sottili (vedere consigli)
- 80 g di cipolla a metà
- 30 g di olio di oliva
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 1 pizzico di timo secco
- 1 foglia di alloro fresca, lavata
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 7 pizzichi di pepe bianco macinato
- 80 g di vino bianco secco
- 250 g di acqua
- 500 g di patate, pelate e a tocchetti (3-4 cm)
- 100 g di olive verdi denocciolate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3405 kJ / 814 kcal
- Eiwitten
- 75 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo ai peperoni
1h 5min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Petto di pollo con crema di zucchine
40 Min
Polpettone di carne ripieno di asparagi
1h 10min
Involtini di vitello
35min
Arrosto di maiale ripieno con verdure e pancetta affumicata
2 Std. 5 Min
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1 Std.
Involtini di pollo in salsa di birra
45min
Arrosto di vitello arrotolato
2 Std.
Arrosto di tacchino ripieno
1 Std. 30 Min
Involtini al pomodoro
55min
Involtini lucani
50 Min