Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta fresca
- 200 g di farina tipo 00
- 100 g di farina di grano saraceno
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Sugo ai funghi
- 200 g di formaggio alpino stagionato a pezzi
- 120 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 450 g di funghi porcini freschi a tocchetti
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 50 g di vino bianco secco
Besciamella
- 1000 g di latte intero
- 100 g di farina
- 50 g di burro morbido, a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 4476.9 kJ / 1069.5 kcal
- Eiwitten
- 48.4 g
- Koolhydraten
- 89.2 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle fresche ai funghi porcini
1 Std.
Tagliatelle panna e funghi
1 Std.
Lasagne classiche
2 Std.
Lasagne asparagi e funghi
2 Std.
Tagliatelle ai funghi
1 Std.
Lasagne al forno
2h 30 min
Tagliolini al tartufo
45min
Mezze pappardelle di riso e ceci con radicchio, Gorgonzola e noci
1 godz. 20 min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1 Std.
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1 Std.
Champignon ripieni al forno
1 Std.
Lasagne ai funghi
2 Std.