Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 150 g di funghi surgelati misti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di pane raffermo, sbriciolato grossolanamente
- 180 g di provola affumicata a cubetti (1 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 45.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crêpes ai funghi
1 Std. 50 Min
Rotolo funghi e peperoni
2 Std. 15 Min
Uova al funghetto
40 Min
Verza ripiena di champignon e salsa ai funghi porcini
1 Std. 30 Min
Polpette di funghi
1 Std.
Tegamini fave e funghi
3u. 10min
Contorno di funghi cremosi
35 Min
Carpaccio di melanzane
45 Min
Sandwich alle cime di rapa
50 Min
Polpette di funghi alla siciliana
50 Min
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 Std. 10 Min
Funghi champignon ripieni
1h 5min