![Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone) Funghi e provolone in cocotte (per 2 persone)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9CD1886C-E2A9-4478-A35B-7DDDB7E77786/Derivates/CE6D9CAC-2C27-4244-AD83-94EB97D67E63.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 150 g di funghi surgelati misti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di pane raffermo, sbriciolato grossolanamente
- 180 g di provola affumicata a cubetti (1 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 45.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di salmone e melanzane
1 godz.
Polpette di funghi
1 godz.
Peperoni ripieni alla barese
55 min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1 godz.
Tegamini fave e funghi
3 godz. 10 min
Polpette di funghi alla siciliana
50min
Tortino di cicorie su salsa al pomodoro e crema di cipolle
1 godz.
Rose di melanzane al tonno
35 min
Uova al funghetto
40 min
Funghi champignon ripieni
1h 5 min
Contorno di funghi cremosi
35 min
Salsiccia e cardoncelli
55 min