Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 150 g di funghi surgelati misti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di pane raffermo, sbriciolato grossolanamente
- 180 g di provola affumicata a cubetti (1 cm circa)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2259 kJ / 540 kcal
- Eiwitten
- 28.6 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 45.5 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Champignon ripieni al forno
1h
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50min
Sformato freddo di melanzane e formaggio
4 Std. 15 Min
Peperoni con capperi
40min
Contorno di funghi cremosi
35 min
Polpette di funghi
1h
Uova al funghetto
40min
Carciofi in agrodolce
30 min
Carpaccio di melanzane
45min
Vitello ai funghi porcini con salsa aromatica
55min
Funghi champignon ripieni
1h 5 min
Uova fiamminghe al vapore
45min