Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo all'amatriciana
- 120 g di guanciale a tocchetti
- 40 g di vino bianco secco
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Besciamella
- 500 g di latte
- 50 g di farina
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- pecorino grattugiato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1498.5 kJ / 358.2 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Quiche svuotafrigo
40 min
Rotolini di lasagne
1h
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20 Min
Medaglioni alla pizzaiola
40 min
Bicchiere di polenta con ragù
1h 45min
Tagliolini alla molisana
1h 30min
Gnocchi alla romana con sugo di salsiccia
2h 45min
Pasta gratinata
50 min
Pasta pomodoro ricotta e mortadella
25 min
Lasagne al prosciutto cotto (senza glutine)
1h 45min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1h 30min
Pasta al forno classica
1h 30min