Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sugo all'amatriciana
- 120 g di guanciale a tocchetti
- 40 g di vino bianco secco
- 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 100 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Besciamella
- 500 g di latte
- 50 g di farina
- 20 g di burro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di noce moscata
Terminare la preparazione
- 250 g di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- pecorino grattugiato q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1498.5 kJ / 358.2 kcal
- Eiwitten
- 10.6 g
- Koolhydraten
- 35.2 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orecchiette di quinoa con sugo allo speck e funghi
4h 10min
Fileja con sugo alla 'nduja e fagioli
2h 40 min
Bucatini all'amatriciana
45min
Tagliolini alla molisana
1 Std. 30 Min
Palline di ricotta in brodo
1h 15min
Maccheroni al forno con sugo e polpettine
1 Std. 30 Min
Lasagne con patate, porcini e taleggio
1h
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Tortiglioni pasticciati alle verdure
1h
Maccheroncini estivi con melanzane, pomodorini e feta
35 min
Sugo all'amatriciana
50 min
Gnocchi alla sorrentina
1h 25 min