Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 pezzo di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di panna fresca liquida
- 350 g di tagliolini all'uovo
- 20 g di pistacchi tritati (optioneel)
- Voeding
- per 4 porzione
- Calorieën
- 4343 kJ / 1038 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 73.6 g
- Vetten
- 73.1 g
- Vezels
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Penne pisellini, funghi e speck
30 λεπτ.
Rigatoni affumicati
25 Min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25 Min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 λεπτ.
Tortellini ai funghi e frutta secca
30 λεπτ.
Pesto di pistacchi e speck
20 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45min
Caserecce allo sgombro e limone
30 λεπτ.
Trofie yogurt e gamberetti
20 Min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 Min
Tortelli con fonduta di Parmigiano Reggiano, pancetta e noci
1ωρ. 20 λεπτ.