Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 200 g di pistacchi al naturale sgusciati
- 1 pezzo di scorza di limone, preferibilmente biologica (senza la parte bianca)
- 10 foglie di basilico fresco, lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe macinato fresco
- 1 pizzico di sale
- 120 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di panna fresca liquida
- 350 g di tagliolini all'uovo
- 20 g di pistacchi tritati (optioneel)
- Voeding
- per 4 porzione
- Calorieën
- 4343 kJ / 1038 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 73.6 g
- Vetten
- 73.1 g
- Vezels
- 8.2 g
Alternatieve recepten
Risotto cuore di Sicilia ai gamberi
40 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25 Min
Linguine al salmone e vodka
20 Min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 Min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 Min
Farfalle ai sapori di Sicilia
45 Min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25 Min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 Min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35 Min
Maltagliati pomodori e mandorle
45 Min