Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di cozze fresche pulite e spurgate
- 1 spicchio di aglio
- 1 scalogno
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pomodori a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di peperoni verdi a cubetti (1-2 cm)
- 200 g di patata a cubetti (1-2 cm)
- 500 g di acqua
- 250 g di fagioli borlotti in scatola, sgocciolati
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- 8 fettine di pane
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 7322 kJ / 1750 kcal
- Eiwitten
- 66.3 g
- Koolhydraten
- 306.1 g
- Vetten
- 37.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamari alla napoletana
40 min
Polpo al vino rosso
1h
Frittelle di baccalà
12sa 50 dk
Polpetti affogati
45 Min
Zuppa di pesce alla napoletana
1h 10min
Riso rosso con spezzatino di maiale al curry
1h 5min
Polpo in rosso
35 Min
Cozze piccanti con ceci e pomodorini
35 Min
Alici alla Reggina
45 Min
Pasta integrale fagioli e cozze
1h
Moscardini affogati (Bimby Friend)
40 min
Mezze maniche con fagioli e cozze
1h