![Baccalá alle olive Baccalá alle olive](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/48D2730C-C678-4EAE-A814-5407AD230F88/Derivates/AF075FF1-7B00-48CA-B61C-A7D46B1AA967.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di origano fresco
- 10 olive verdi
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà gratinato
1 Std.
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Calamari alla marchigiana
35 min
Baccalà con peperoni cruschi
50 min
Spigole all'acqua pazza
30 Min
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Polpo al vino rosso
1 Std.
Baccalà alla livornese
35 min
Zuppa di baccalà
1 Std.
Moscardini al limone
30 Min
Calamari ripieni
1 Std. 30 Min