Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di baccalà ammollato e dissalato
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 pomodori ciliegino a metà
- 3 pizzichi di origano fresco
- 10 olive verdi
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 891 kJ / 213 kcal
- Eiwitten
- 22.2 g
- Koolhydraten
- 1.8 g
- Vetten
- 13.1 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà agli agrumi e purea di cavolo romano
55 min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1 Std.
Spigole all'acqua pazza
30 min.
Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
40 Min
Baccalà alla ligure
1 Std.
Zuppa di baccalà alle cipolle
35 Min
Brodetto di Porto Recanati
55 min
Zuppa di baccalà
1 Std.
Baccalà della Vigilia (TM5)
1 Std.
Baccalà, patate e funghi
45 Min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 Std. 10 Min
Baccalà alla livornese
35 Min