Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pangrattato
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 400 g di peperoni gialli, pulito e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di peperoni rossi, pulito e a tocchetti (2-3 cm)
- 700 g di carne trita di manzo
- 1 uovo
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di cipolla a pezzi
- 200 g di vino bianco
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 40.7 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di prosciutto
35 Min
Rotolo di patate con salmone affumicato
1 Std. 10 Min
Polpettone ricotta e tonno
45 Min
Timballo di risotto in mattonella con cuore filante
1 Std. 20 Min
Polpette in salsa di zucca con funghi
55min
Polpettone classico
1 Std. 15 Min
Cordon bleu di melanzana
1 Std.
Polpettone con crema di peperoni
55min
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Polpettone di patate e salsiccia con cuore filante
1 Std. 20 Min