Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pangrattato
- 150 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 400 g di peperoni gialli, pulito e a tocchetti (2-3 cm)
- 400 g di peperoni rossi, pulito e a tocchetti (2-3 cm)
- 700 g di carne trita di manzo
- 1 uovo
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 80 g di cipolla a pezzi
- 200 g di vino bianco
- 200 g di formaggio fresco spalmabile
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1791 kJ / 428 kcal
- Eiwitten
- 40.7 g
- Koolhydraten
- 20.4 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Peperoni ripieni
1h 5 min
Bocconcini di tacchino e champignon
45min
Peperoni ripieni di carne
1h 20 phút
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1h
Polpette alla mortadella
40min
Polpettone di carne ripieno di spinaci e formaggio
1 Std. 15 Min
Polpettone con crema di peperoni
55min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1h 50 min
Involtini di lonza, radicchio e pancetta
1h
Polpette di Altamura con sugo di peperoni
1h
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min