Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di scalogno a metà
- 50 g di burro
- 100 g di scarola a listarelle
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio cottura 14 minuti)
- 50 g di vino bianco
- 730 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di patata, pelata e a cubetti (1 cm)
- 80 g di cubetti di pancetta dolce (1 cm)
- 80 g di crescenza a pezzi
- 30 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2230 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto primavera allo speck
1h 5min
Risotto verde
30 Min
Risotto alla zucca e Roquefort
45 Min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40 Min
Risotto con uva e gorgonzola
35 Min
Risotto con la zucca e pancetta
40 Min
Risotto patate e rosmarino
40 Min
Risotto con zucca e Taleggio
45 Min
Risotto alla campagnola
30 Min
Risotto alle melanzane
45 Min
Risotto alla crema di cavolfiore e brie
1h 5min
Risotto alla castellana
35 Min