Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 4 uova
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cuori di carciofo a pezzi, precedentemente ammollati in acqua e limone
- 400 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bietole con emulsione di pomodorini
50 min
Carciofi romani gratinati
45 min
Carciofi alla romana
50 min
Carciofi all'aceto light
45 min
Carciofi trifolati
30 Min
Zucchine alla menta
30 Min
Frittata di asparagi e frutta secca
1 godz.
Insalata di zucchine e asparagi
35 Min
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1h 20min
Frittata di asparagi selvatici
55 Min
Frittata con battuto di fave
45 min
Baccalá alle olive
25 Min