Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano
- 4 uova
- 1 cucchiaio di pangrattato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 3 cuori di carciofo a pezzi, precedentemente ammollati in acqua e limone
- 400 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 824 kJ / 197 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi trifolati
30min
Frittata di bietole, patate e cipolla
55 Min
Sardine al cartoccio con insalata di fagiolini
1hod.
Carciofi romani gratinati
45 Min
Frittata con verdure
35 Min
Frittata con carciofi e piselli (senza uova)
1 Std. 20 Min
Frittata zucchine, carote e cicoria
50 Min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50 Min
Petto di pollo con crema di zucchine
40 Min
Pesce persico ai carciofi
30min
Frittata di asparagi selvatici
55 Min
Frittata di asparagi e frutta secca
1hod.