Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate + q.b.
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- 70 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 500 g di gamberoni giganti freschi, sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 628 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo al vino rosso
1h
Zuppetta di crostacei
40min
Involtini di spada al basilico
15min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Polpo in rosso
35min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Mazzancolle alle albicocche
30min
Capesante ai funghi porcini
1h 20min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Calamaretti ai pistacchi
30min
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h