Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate + q.b.
- 1 scalogno a pezzi
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco secco
- 70 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 bustina di zafferano in polvere
- 500 g di gamberoni giganti freschi, sgusciati e puliti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 628 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 6.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Patè di platessa con sabbiolina di pistacchi
30 Min
Calamari ripieni alla norma
1 Std. 30 Min
Polpo agli agrumi
1 Std.
Pescatrice ai pomodorini
1 Std.
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 Min
Triglie in salsa piccante
30 Min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 Min
Gamberi e ananas al lime e pepe rosa
40 Min
Seppioline al vino bianco
25min
Calamaretti ai pistacchi
30 Min
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min