Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lime, preferibilmente biologico, la scorza a pezzi piccoli (senza la parte bianca) e il succo
- 200 g di filetti di pesce spada a tocchetti (2 cm)
- 200 g di filetti di merluzzo a tocchetti (2 cm)
- 12 gamberoni giganti crudi, sgusciati e puliti
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 10 pomodori ciliegino a metà
- 600 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 350 g di pasta secca tipo conchiglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2439 kJ / 583 kcal
- Eiwitten
- 40.3 g
- Koolhydraten
- 63.6 g
- Vetten
- 20.4 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta rossa con gamberetti e pomodorini
30 min
Penne al sugo di calamari
40 min
Tortiglioni risottati salmone e gamberetti
40 min
Penne allo Spada profumate allo zenzero
30 min
Tortiglioni piccanti risottati zucchine, gamberoni e curcuma
40 min
Pennette allo zafferano e gamberetti
40 min
Fusilli risottati tonno e capperi
30 min
Penne con le cozze
1h
Fusilli risottati alle seppie
40 min
Penne di farro con pesce spada
40 min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30 min
Farfalle risottate con vongole e pomodorini
30 min