Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 cucchiai di farina tipo 00
- 600 g di fettine di vitello a striscioline di circa 3-4 cm (vedere consigli)
- 1 scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 3 foglie di salvia fresche, lavate
- 50 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 120 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 80 g di Marsala secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini di pancetta, pollo e scamorza
40 Min
Straccetti di vitello al vino bianco
30min
Petto di pollo e zucchine
50 Min
Involtini di carne al Varoma
40 Min
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Manzo piccante ai peperoni
20 Min
Bocconcini di pollo ai capperi
30min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 Min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25 min
Spezzatino di vitello al curry
40 Min
Fettine di pollo con crema di broccoli
45 Min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1hod.