Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 cucchiai di farina tipo 00
- 600 g di fettine di vitello a striscioline di circa 3-4 cm (vedere consigli)
- 1 scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 3 foglie di salvia fresche, lavate
- 50 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 120 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 80 g di Marsala secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Involtini al pomodoro
55 min
Tasche di maiale alla frutta secca e ginepro
50 Min
Bocconcini di pollo al limone
45 Min
Saltimbocca alla romana
25 Min
Scaloppine alla perugina
30 Min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 Min
Scaloppine alla pizzaiola
25 Min
Involtini di carne al Varoma
40 min
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45 Min
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Spezzatino di vitello al curry
40 min