Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 cucchiai di farina tipo 00
- 600 g di fettine di vitello a striscioline di circa 3-4 cm (vedere consigli)
- 1 scalogno a metà
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati
- 3 foglie di salvia fresche, lavate
- 50 g di burro
- 2 pizzichi di sale
- 120 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 80 g di Marsala secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1121 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di pollo al limone
45min
Bocconcini di pollo in salsa di peperoni
1h
Straccetti di vitello al vino bianco
30 Min
Polpette alla birra
1h
Manzo con olive e peperoni
35 λεπτ.
Pollo al vino bianco e farina integrale di grano saraceno
45min
Scaloppine di vitello al limone
25min
Spezzatino di vitello al curry
40min
Fettine di lonza in crema di prugne
1 Std. 20 Min
Bocconcini di pollo al Marsala e uvetta
45min
Straccetti di pollo con erbe e pinoli
25min
Polpette di pollo con pancetta croccante
45min