Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1200 g di acqua salata
- 300 g di seppioline, pulite. I tentacoli e la sacca a striscioline
- 300 g di riso Parboiled (cottura 14 min.)
- 400 g di patate, pelate e a cubetti (circa 1 cm)
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 300 g di maionese
- 1 cucchiaino di succo di limone
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2717.5 kJ / 649.5 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 51.7 g
- Vetten
- 42 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 531.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min
Seppie con i piselli
40min
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Penne al sugo di calamari
40min
Insalata di mare con citronette all'aglio
2 godz. 25 min
Insalata fredda di polpo e patate
50min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20min
Rollè di tacchino e carote con patate
35min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Seppioline al vino bianco
25min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Insalata di totano e piselli al lime
1h