Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g di pane raffermo a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 5 foglie di basilico fresco, lavate e asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 15 g di pecorino grattugiato
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 4 filetti di spigola (branzino)
- 4 fette di speck Alto Adige IGP
- 50 g di pancetta affumicata a cubetti
- 400 g di zucchine a rondelle
- 50 g di vino bianco secco
- 200 g di acqua
- 1 pizzico di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1895 kJ / 453 kcal
- Eiwitten
- 41 g
- Koolhydraten
- 11.8 g
- Vetten
- 27.2 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spigola alle nocciole e semi di chia
25min
Branzino al lime e pistacchi
30 dk
Insalata di polpo, noci, mais e fagiolini
1h
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35min
Salmone in crosta di mandorle con tagliatelle agli asparagi
45 dk
Salmone al cartoccio
35min
Carpaccio di pesce spada su pane carasau
20 dk
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 dk
Tonno in pesto di mandorle e olive
30 dk
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 Std. 20 Min
Pesce spada all'arancia
40min
Salmone all'arancia e pistacchi
40min