Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1200 g di dentice, eviscerato e squamato
- 6 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cipolla bianca a fette
- 2 limoni, preferibilmente biologici a fettine
- 2 arance, preferibilmente biologiche a fettine
- 2 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe macinato + q.b.
- 500 g di acqua
- ½ limone, preferibilmente biologico
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2150.2 kJ / 513.9 kcal
- Eiwitten
- 52.4 g
- Koolhydraten
- 14.4 g
- Vetten
- 29.1 g
- Verzadigd vet
- 7.9 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 150 mg
Alternatieve recepten
Spezzatino di ricciola agli agrumi
1u.
Polpo agli agrumi
1u.
Spigole all'acqua pazza
30min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Spigola al vapore con salsa al lime
35min
Alici alla Reggina
45min
Triglie con marinata di capperi e olive
1u.
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min
Alici ripiene al Varoma
50min
Spigola in crosta di zucchine con salsa al caviale di limone
1h 10min
Baccalá alle olive
25min
Turbanti di spigola e arancio
1u.