Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di baccalà ammollato e dissalato (600 g circa)
- 320 g di patate, pelate e a fette sottili (2 mm circa)
- 160 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di maggiorana secca
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1920 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 27.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Baccalà alla ligure
1h
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1 godz. 10 min
Baccalà alla livornese
35min
Seppie in zimino
40min
Baccalà all'olio con scarola e pomodorini
1h
Baccalà all'olio con scarola e olive
1 godz. 10 min
Seppie con i piselli
40min
Baccalà, patate e funghi
45 dk
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Baccalà con peperoni cruschi
50min
Baccalá alle olive
25min