Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana
TM5 TM6

Baccalà con patate e peperoni alla maggiorana

3.7 (3 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 4 filetti di baccalà ammollato e dissalato (600 g circa)
  • 320 g di patate, pelate e a fette sottili (2 mm circa)
  • 160 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
  • 4 pizzichi di sale
  • 4 pizzichi di maggiorana secca
  • 500 g di acqua

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1920 kJ / 459 kcal
Eiwitten
34.7 g
Koolhydraten
18.1 g
Vetten
27.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten