Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 4 filetti di baccalà ammollato e dissalato (600 g circa)
- 320 g di patate, pelate e a fette sottili (2 mm circa)
- 160 g di peperoni rossi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
- 4 pizzichi di sale
- 4 pizzichi di maggiorana secca
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1920 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 27.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sgombri all'agro
1 Std. 45 Min
Sgombro al Varoma con contorno di fagiolini
50min
Orata al sale
40min
Baccalà alla livornese
35min
Zuppa di baccalà alle cipolle
35min
Baccalà al forno con broccoli
1h 30min
Baccalà gratinato
1h
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1 godz. 20 min
Stoccafisso con i porri
50min
Filetti di cernia ai semi di finocchio con olio aromatizzato alla paprika
30min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Baccalá alle olive
25min