Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di acqua
- 300 g di patate, pelate e a tocchetti (1-2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 300 g di funghi porcini freschi, puliti e a fette sottili
- 1 rametto di timo fresco intero
- 1 rametto di rosmarino fresco intero
- 1 pizzico di sale
- 100 g di latte
- 30 - 50 g di brodo vegetale
Terminare la preparazione
- pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 200 g di Taleggio a pezzi
- 150 g di panna (min. 30% di grassi)
- 30 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2268 kJ / 542 kcal
- Eiwitten
- 18.6 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 29.9 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Timballo al forno con zucchine (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Tagliolini stracciatella e speck
1 Std. 5 Min
Frico con speck
50 Min
Tagliolini alla zucca
1 Std. 20 Min
Lasagne valtellinesi
2 godz.
Crocchette di ricotta e menta con salsa allo yogurt
1 godz.
Pasta al forno alla boscaiola (senza glutine)
1 godz.
Torta salata con bucce di patate
2 godz. 30 min
Quiche di patate e cipolle
55 Min
Piccoli strudel ai friarielli e salsiccia
1 Std. 20 Min
Patate gratinate al Gorgonzola
40min
Fagottini di sfoglia melanzane e formaggi
1 godz. 25 min