Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Gnocchi
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette sottili
- 370 - 390 g di farina tipo 00
- 70 g di yogurt greco bianco
- 2 cucchiaini di sale
Condimento al prosciutto crudo
- 20 g di pistacchi al naturale, sgusciati e spellati
- 70 g di cipolla rossa a listarelle
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 130 g di cubetti di prosciutto crudo
- 200 g di yogurt bianco naturale
Terminare la preparazione
- pepe nero macinato, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2347 kJ / 561 kcal
- Eiwitten
- 21.1 g
- Koolhydraten
- 75.5 g
- Vetten
- 19.4 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne al pesto di pistacchi
1 Std. 40 Min
Farfalle alle olive e mozzarella
30min
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20min
Vellutata di salmone in crosta
1h 50 min.
Pasta integrale con toma Piemontese filante
30min
Rigatoni alla toranese
20min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Tagliatelle Sol di Sicilia
1h 30min
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Tagliolini stracciatella e speck
1h 5min
Risotto cacio e pere
40min