Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di pancetta a pezzi
- 50 g di cipolla a pezzi
- 1000 g di acqua
- 250 g di fave secche spezzate, ammollate in acqua per il tempo indicato sulla confezione
- 100 g di salsiccia di maiale affumicata, a tocchetti
- 100 g di salsiccia di maiale, a tocchetti
- 100 g di foglie di cavolo verza, a listarelle
- 1 mazzetto di finocchietto selvatico
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco a pezzi
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- olio extravergine di oliva q.b.
- pane carasau q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2146 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 30.7 g
- Koolhydraten
- 36.1 g
- Vetten
- 27.3 g
Alternatieve recepten
Zuppa di patate e carciofi
1 Std.
Cavati con le fave
13h 20min
Zuppa di piselli spezzati e prosciutto
1 Std. 25 Min
"Scafata" viterbese
1 Std. 50 Min
Zuppa di fave
50 Min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50 Min
Fave in umido
1 Std.
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Funghi champignon ripieni
1h 5min
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45 Min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 Min
Zuppa di ceci e cicoria
1 Std.