Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di filetti di nasello
- 2 cucchiai di succo di limone, spremuto fresco
- 1 ¾ cucchiaino di sale
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
- 2 spicchi di aglio
- 30 g di pomodori secchi sott'olio, sgocciolati
- 300 g di spinaci tritati surgelati, scongelati e sgocciolati
- ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 40 g di burro + q.b.
- 70 g di farina tipo 00
- 650 g di latte
- ¼ di cucchiaino di noce moscata in polvere
- ½ cucchiaino di basilico secco
- 9 fogli di pasta all'uovo fresca tipo lasagne
- 120 g di mozzarella a fette (5 mm) e sgocciolata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2066 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 35.7 g
- Koolhydraten
- 47.3 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ravioli con salsa di zucchine
35 Min
Pappardelle al forno con ragù di carne e ricotta
1 Std. 30 Min
Lasagne agli spinaci, pomodori e formaggio
2 Std. 45 Min
Lasagne asparagi e funghi
2 Std.
Lasagne valtellinesi
2 Std.
Cannelloni di zucca
1h 50min
Ravioli di agrumi e menta con pomodorini confit
1h 40min
Lasagna da calcio
2 Std. 30 Min
Polpette di faraona su crema di peperoni dolci
45 min
Tortelli di ricotta e melanzane
1 Std. 20 Min
Gnocchi di mozzarella al prezzemolo con ragù di funghi
1 Std. 30 Min
Spaghetti al ragu' di asparagi
40 Min