![Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EBB0A758-A66D-494C-91E2-CA5F72A23EFD/Derivates/336B0587-1596-498E-BBE9-F74BA292E3EB.jpg)
Compatibele versies
Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Trofie
- 250 g di farina + q.b.
- 50 g di farina di castagne
- 150 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
Pesto
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3-4 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di pinoli
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 150 g di olio extravergine di oliva delicato
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
Terminare la preparazione
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 180 g di patate a cubetti (5 mm)
- 180 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (4-5 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3259 kJ / 779 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 48.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1 Std.
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1 godz. 10 min
Tortiglioni al pollo e olive nere
35 min
Riso con merluzzo e pomodori
1 Std.
Paniscia del rubino (risotto alla novarese)
40 Min
Ravioli al radicchio
1 godz. 10 min
Ravioli ai carciofi
1 Std. 30 Min
Insalata di riso rosso
1 Std.
Schlutzkrapfen (ravioli di magro alla tirolese)
1 Std. 30 Min
Risotto al prosecco e lavanda
30 Min
Insalata di pasta, salmone e asparagi
25 Min
Tubettini al pesto con fagiolini e patate
55 Min