Compatibele versies
Trofie alle castagne con pesto, patate e fagiolini
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Trofie
- 250 g di farina + q.b.
- 50 g di farina di castagne
- 150 g di acqua + q.b.
- 1 pizzico di sale
Pesto
- 80 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3-4 cm)
- ½ spicchio di aglio
- 30 g di pinoli
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 150 g di olio extravergine di oliva delicato
- 80 g di foglie di basilico fresche, lavate ed asciugate
Terminare la preparazione
- 1200 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- 180 g di patate a cubetti (5 mm)
- 180 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (4-5 cm)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3259 kJ / 779 kcal
- Eiwitten
- 20.1 g
- Koolhydraten
- 70.4 g
- Vetten
- 48.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne con broccoli e pomodori secchi (senza glutine)
1 Std. 5 Min
Penne al ragù vegetale, finocchietto selvatico e scaglie di Parmigiano reggiano DOP (di Francesca Romana Barberini)
35min
Tagliatelle mediterranee
35min
Penne sgombro, pomodorini e erbe aromatiche
35min
Carbonara di seitan
40min
Ragù di nocciole, noci e semi di finocchio
1 Std. 10 Min
Tortino di riso in salsa al Gorgonzola
40min
Fatayer agli spinaci
2 godz. 20 min
Nems
1h
Involtini primavera vietnamiti
40min
Tubettini al pesto con fagiolini e patate
55min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35min