Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di costolette di agnello
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 100 g di spinaci baby freschi
- 30 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2476.8 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 49.6 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Costolette di agnello al tamarindo e peperoncino
1 Std. 10 Min
Cotechino in crosta di purè
1 Std. 30 Min
Pollo al Varoma con verdure e salsa ai peperoni
1 Std.
Riso con pollo e menta (Com gà rau thom)
1 Std. 30 Min
Involtini di spigola
40 Min
Costolette di agnello in crosta
2 godz. 30 min
Costolette d’agnello con carciofi sottovuoto
9h 30min
Agnello al vapore con verdurine
1 Std. 40 Min
Pesce spada alla vaniglia e pepe rosa
55min
Filetti di merluzzo al crudo e cavolo
30 Min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1 Std. 10 Min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1h 5min