Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 800 g di costolette di agnello
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1000 g di patate a pasta farinosa, pelate e a fette (0.5 cm)
- 350 g di latte
- 100 g di spinaci baby freschi
- 30 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2476.8 kJ / 592 kcal
- Eiwitten
- 49.6 g
- Koolhydraten
- 47.8 g
- Vetten
- 20.6 g
- Vezels
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetto di vitello con composta di cipolle di Tropea e fragole
50 min
Blanquette di vitello
1 Std. 30 Min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45 min
Pollo con crema di verdure
50 min
Pollo alla Marengo
1 Std.
Filetti di agnello all'aglio
1 Std.
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Involtini di manzo con patate
1h 40 min
Pesce spada con fagiolini e olive
40 dk
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10 min
Brodetto ricco con crostoni
1 Std.