Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di gherigli di noci + q.b. per decorare
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di rucola, lavata e asciugata
- 50 g di crescione in foglie, lavate e asciugate
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo trofie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3175 kJ / 759 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Spaghetti integrali con pesto di asparagi e semi di papavero
45 Min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35min
Orecchiette con pomodorini, rucola e patate
4 godz.
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 Min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25min
Orecchiette con zucca, porcini e noci
3 godz. 30 min
Maltagliati al pesto di zucchine e gamberi
50 min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30min
Penne risottate al pesto di melanzane
40min
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
40min
Pennette risottate al pesto di spinacino e anacardi
30min
Mezze penne integrali risottate alla norma
50 min