Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di gherigli di noci + q.b. per decorare
- 1 spicchio di aglio
- 50 g di rucola, lavata e asciugata
- 50 g di crescione in foglie, lavate e asciugate
- 130 g di olio extravergine di oliva
- 5 g di sale
- 320 g di pasta secca tipo trofie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3175 kJ / 759 kcal
- Eiwitten
- 19.9 g
- Koolhydraten
- 58.7 g
- Vetten
- 51 g
- Vezels
- 3.6 g
Alternatieve recepten
Pappardelle rucola e ricotta
1h
Caserecce integrali tonno e pomodorini
35min
Linguine al pesto agrumato alle erbe
25min
Tagliolini stracciatella e speck
1h 5min
Penne pisellini, funghi e speck
30min
Maltagliati pomodori e mandorle
45min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30min
Penne risottate alla vodka
35min
Fusilli al pesce spada e mandorle
30min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35min
Farfalle pesto e gamberi
20min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30min