Compatibele versies
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 5 foglie di basilico fresche
- 1 pizzico di sale
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 80 g di zucchine a rondelle (3 mm circa)
- 1 orata eviscerata e pulita vedere consigli
- 80 g di code di mazzancolle sgusciate
- 1000 g di sale grosso
- 800 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 801 kJ / 191.5 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 16.8 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di orata allo zenzero al cartoccio
55min
Pesce spada con fagiolini e olive
40min
Tonno aromatizzato al profumo di limone
35 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30min
Orata al sale
40min
Tonno in pesto di mandorle e olive
30min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30min
Branzino al sale aromatico
55min
Polpo agli agrumi
1h
Pesce spada agrumato
35 Min
Pesce spada con marinata alle erbe e julienne di finocchi
1h 10min