Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di cipolla in quarti
- 4 grani di pepe bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di cozze fresche, spurgate
- 500 g di filetti di merluzzo
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1201 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di polpo con pomodorini e rucola
40min
Spaghetti alla chitarra con calamari e salsa di olive (senza glutine)
35 Min
Zuppetta di crostacei
40min
Zuppa del pescatore
50min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1h
Zuppa di funghi e pescatrice
45min
Cous cous con calamaretti
40min
Linguine ai gamberoni
30min
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45min
Brodetto ricco con crostoni
1h