Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di cipolla in quarti
- 4 grani di pepe bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di cozze fresche, spurgate
- 500 g di filetti di merluzzo
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1201 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di legumi e cereali
1h
Scaloppine ai funghi
40min
Zuppa del pescatore
50min
Zuppa di pollo e mandorle
45min
Pollo alle erbe con insalata di fagioli bianchi e pesto di rucola
1h 15min
Tegamino di vongole e zucchine
40min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1h
Involtini mare e monti
1 godz. 10 min
Gamberoni con chips di patate viola e timo
50min
Rotolo di nasello ai gamberi
1h
Marinatura al vino bianco ed erbe aromatiche
15min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min