Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 50 g di cipolla in quarti
- 4 grani di pepe bianco
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di pomodori ciliegino a metà
- 100 g di vino bianco secco
- 500 g di acqua
- 1 pizzico di timo secco
- 1 pizzico di origano secco
- 1 pizzico di maggiorana secca
- 250 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di cozze fresche, spurgate
- 500 g di filetti di merluzzo
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1201 kJ / 287 kcal
- Eiwitten
- 26.1 g
- Koolhydraten
- 13.7 g
- Vetten
- 14.6 g
- Vezels
- 2.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di scampi
1h 30min
Salmone con zucchine in crosta
1 Std.
Polpetti all'inferno
40 min
Insalata di seppioline con salsa di spinaci
30 min
Zuppa del pescatore
50 min
Riso venere ai profumi d'Oriente
1h 30min
Gamberi alla guineana
25 min
Filetti di halibut con cipolla di Tropea e pomodorini
30 min
Brodetto ricco con crostoni
1 Std.
Risotto alle cozze
1 Std. 5 Min
Ditalini polpo e cozze
1 godz. 10 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min