![Pappardelle rucola e ricotta Pappardelle rucola e ricotta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/33465CB9-DBFE-44D2-B503-107E743908A5/Derivates/71911F7A-756B-4F1D-A236-6AD8B534DB74.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta
- 300 g di farina
- 3 uova
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
Pesto
- 20 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 20 g di pecorino Romano a pezzi (2-3 cm)
- 150 g di rucola, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 g di gherigli di noci sgusciati
- 10 g di pistacchi al naturale, sgusciati
- 1 spicchio di aglio (optioneel)
- 80 g di olio extravergine di oliva delicato (già pesato in una caraffa)
- 100 g di ricotta fresca
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2733.6 kJ / 653.4 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 36.2 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 224.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine alla carbonara di zucchine
30 Min
Conchiglioni agli spinaci
1 Std. 15 Min
Spaghetti peperoni, spada e melanzane
35 min
Cornucopia ripiena di tagliolini al merluzzo e lenticchie
2 Std. 20 Min
Cavatappi con pomodorini, uvetta e zenzero
20 Min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 Min
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
25 Min
Penne peperoni e noci
35 min
Linguine al pesto di nocciole ed erbette
20 Min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 Min
Penne lisce al ragù di trevisana
40 Min
Farfalle integrali alla crema di peperoni (vegan)
55 Min