Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1400 g di acqua
- 300 g di lenticchie verdi secche
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 150 g di riso a chicco lungo
- ½ - ¾ di cucchiaino di pepe nero macinato, a piacere
- 620 g di cipolle, in quarti
- 20 g di burro
- 1 cucchiaio di zucchero grezzo
-
100
g di yogurt di latte di capra
of 100 g di panna acida
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2155 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 72 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fagioli rossi in umido
1h 20min
Riso all'aneto, fagioli di Lima e melograna
45min
Riso e verze
1 Std. 10 Min
Riso integrale con spinaci (per 2 persone)
35min
Riso con piselli e ragù
50min
Riso basmati, fave e piselli
1h 30min
Riso e crema di ceci
40min
Pilaf di lenticchie e bulgur con zucca verde e gialla
1h
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50min
Pane injera
8 godz. 30 min
Fagioli in umido
1h 30min
Riso integrale con bietole
1h 15min