Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (3 cm)
- 1 spicchio di aglio mondato e senza anima
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 peperoncino rosso piccante, a piacere
- 6 carciofi mondati e a spicchi
- 4 pomodorini a metà
- 2 sovracosce di pollo disossate e senza pelle a pezzi (2 cm)
- 650 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 2 uova sbattute
- 8 fette di pane casereccio tostate
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1816 kJ / 434 kcal
- Eiwitten
- 27.7 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 17.9 g
- Vezels
- 8.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40min
Zuppa di fagiolini e cavolo rosso
50min
Baccalà con cavolo verza e ceci
50min
Cacciucco di ceci
50min
Zuppa di bietole
35min
Pancotto con cime di rape
40min
Zuppa di fave
50min
Baccalà in umido (Ghiotta di Natale)
1h 10 min
Fave in umido
1h
Zuppa di ceci e cicoria
1h
Zuppa di patate e carciofi
1h
Zuppa di cavolfiore, broccolo romanesco e zucca
45min