Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 25 g di aceto bianco
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 2 cucchiai di latte
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 30 g di pinoli
- 10 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 581 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Melanzane e zucchine marinate
1h 35min
Carciofi trifolati
30 min
Peperoni marinati
55 min
Zucchine piccanti
55 min
Peperoni con capperi
40 min
Peperoni alla pugliese
721 Std. 10 Min
Peperoni ripieni alla barese
55 min
Fusilli, carciofi e cacio
40 min
Carciofi stufati
30 min
Carciofi alla maremmana
40 min
Carciofini sott'olio
721h 20min
Peperoni in agrodolce sottaceto
721 Std. 40 Min