Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 cuori di carciofo
- 1 limone, il succo spremuto fresco
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 25 g di aceto bianco
- 1 cucchiaio di farina tipo 00
- 2 cucchiai di latte
- 50 g di uvetta sultanina, precedentemente ammollata e strizzata
- 30 g di pinoli
- 10 g di zucchero
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 581 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 6.2 g
- Koolhydraten
- 18.6 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 6.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carciofi trifolati
30 min
Fave al guanciale
35 min
Carciofi all'aceto light
45 min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1sa 30 dk
Macco di fave messinesi con calamari
50 min
Caponata alla catanese
1h
Zuccottini di melanzane
45 min
Carciofi stufati
30 min
Carciofi alla maremmana
40 min
Melanzane alla siciliana
1h 15 min
Melanzane trifolate
40 min
Ravioli di ricotta
1h 35min