Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 1 cotechino precotto (500 g circa)
- 500 g di patate, pelate e a fette (1 cm)
- 1 cucchiaino di sale
- 150 g di latte
- 40 g di burro a pezzi
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 50 g di pangrattato
- 70 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 uovo
- 1 tuorlo
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2494 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 23.4 g
- Koolhydraten
- 20.8 g
- Vetten
- 47.2 g
- Vezels
- 1.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Finocchi ripieni
1h
Cotechino in crema di lenticchie
1h
Flan ai quattro formaggi
1h
Costolette di agnello con purè di patate e spinaci
1h
Crema spalmabile ai 4 formaggi
15 dk
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Cotechino alla Wellington
6h
Timballo di riso al ragù e uvetta
1h
Frittelle all’uvetta
30 dk
Zucchine ripiene di uova
1h
Patate ripiene su cipolle caramellate
1h 15 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min