Compatibele versies
Quiche ai funghi e salsiccia aromatizzata all'olio tartufato
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di acqua
- 20 g di lievito di birra fresco
- 100 g di burro a pezzi
- 500 g di farina + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
Farcitura
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 scalogno
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 400 g di funghi champignon, puliti e a fette
- 30 g di vino bianco
- 300 g di salsiccia spellata e spezzettata
- 300 g di mozzarella vaccina ben scolata dal siero
- 250 g di ricotta vaccina ben scolata dal siero
- 4 uova
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 5 g di olio aromatizzato al tartufo a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2473 kJ / 591 kcal
- Eiwitten
- 22.9 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 37.4 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpettone in crumble fragrante
1 Std.
Rotolo funghi e peperoni
2 Std. 15 Min
Quiche di zucchine e prosciutto cotto
1 Std. 20 Min
Quiche di patate e cipolle
55min
Polpettone con zucchine, speck e mozzarella
1 Std.
Quiche svuotafrigo
40 Min
Torta salata champignon e provola
1h 5min
Pan di Spagna salato pomodori, crudo e mozzarella
3h 30min
Torta salata di merluzzo e spinaci
2 Std. 30 Min
Polpettone in crosta
1 Std. 10 Min
Piccoli polpettoni in crosta
1 Std. 10 Min
Torta salata con provola, peperoni, ricotta e speck
1 Std. 50 Min