Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di gambo di sedano, a pezzi
- 70 g di carota, a pezzi
- 150 g di cipolla, a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e a pezzi
- 200 g di carne trita di manzo
- 50 g di vino bianco secco
- 350 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 854 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1h 5min
Faraona ai funghi porcini
1h 10 phút
Spezzatino di vitello con patate e fagiolini
1h 10 phút
Polpette al sugo
45min
Roastbeef
55min
Stracotto di manzo in umido
1 Std. 30 Min
Fesa di tacchino al curry
1 Std.
Minestra di semolino
30 Min
Riso alla cantonese
40min
Spezzatino di vitello con cipolline (di Francesca Romana Barberini)
1h 10 phút
Pomodori ripieni al tonno
40min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30 Min