Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ragù
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 20 g di gambo di sedano, a pezzi
- 70 g di carota, a pezzi
- 150 g di cipolla, a pezzi
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e a pezzi
- 200 g di carne trita di manzo
- 50 g di vino bianco secco
- 350 g di passata di pomodoro
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
Polenta
- 250 g di farina di mais bramata
- 950 g di acqua
- ½ cucchiaio di sale grosso
- 10 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 854 kJ / 204 kcal
- Eiwitten
- 9.1 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 10.2 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasagne all'amatriciana
2h
Involtini di prosciutto
35 Min
Spiedini di tacchino piccanti
1h
Arrosto di vitello arrotolato
2h
Filetto in crosta di patate
2h 15min
Crêpes con pollo e salsa poblano
1h 30min
Marinatura delicata al vino bianco
15min
Polenta e bruscitti
2h 20min
Scaloppine di vitello al limone
25 min
Rollè di tacchino e carote con patate
35 Min
Salsiccia in umido con lenticchie
55min
Polpette di pollo con pancetta croccante
45min