Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa Gravy
- 100 g di carote, pelate e a rondelle (2-3 cm)
- 100 g di cipolle a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di olio extravergine di oliva poco fruttato
- 100 g di vino bianco secco
- 100 g di brodo di carne
- 4 - 5 bacche di ginepro
- 1 spicchio di aglio
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 - 3 pizzichi di sale
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 20 g di farina tipo 00
- 20 g di burro
Filetti di pollo
- 2000 g di acqua
- 4 pezzi di filetti di petto di pollo (100 g circa ciascuno, altezza 2.5 cm e lunghezza 7-8 cm)
- 1 - 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2565 kJ / 613 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 14.5 g
- Vetten
- 40.3 g
- Vezels
- 2.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rollè di maiale farcito con salsa alle mele
1 Std. 50 Min
Pollo Yassa
1 Std.
Rotolo di pollo e pancetta alla fontina
1 godz. 35 min
Curry di pollo Cape Malay
1 Std.
Polpettine al curry
55min
Filetto di coniglio con salsa alla birra scura
2 Std.
Filetti di sogliola al vino in salsa di funghi
50 Min
Anatra all'orientale con funghi, verdure e riso
1h 5min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1 Std. 40 Min
Pesce ai sapori dell'India con salsa allo yogurt, patate e verdure
1 Std.
Salmone glassato al curry con fagiolini (per 2 persone)
40 Min
Pollo alle erbe con verdure al vapore
1 Std.