Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di carota, pelata e a pezzi (1 cm circa)
- 60 g di gambo di sedano a pezzi
- 80 g di cipolla a pezzi
- 2 spicchi di aglio senz'anima
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 700 g di polpo fresco pulito
- 200 g di vino rosso fermo
- 3 pomodori perino a pezzi
- 1 cucchiaino di zucchero
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe
- 200 g di acqua
- crostini di pane, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 845 kJ / 202 kcal
- Eiwitten
- 20.3 g
- Koolhydraten
- 9.5 g
- Vetten
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Anelli di totano in umido
30 dk
Polpetti all'inferno
40 min
Polpetti affogati
45 min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 min
Moscardini al limone
30 dk
Totani con cipolla di Tropea, sommacco e timo
40 min
Polpo in rosso
35 min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 min
Calamaretti ai pistacchi
30 dk
Polpo con purea di ceci al rosmarino
1h
Polpo in guazzetto (per 2 persone)
50 min