Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 3 foglie di basilico fresco, lavate
- 2 filetti di acciuga sott'olio
- 50 g di Feta a cubetti
- 3 filetti di peperoni sott'aceto o sott'olio (optioneel)
- 5 olive nere denocciolate
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 581 kJ / 139 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 0.2 g
- Vetten
- 11 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuccottini di melanzane
45 Min
Carpaccio di patate con salsa tapenade
35min
Sformato di pane saporito
1h 10min
Carpaccio di melanzane
45 Min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Crema spalmabile al tonno
15 min
Il mio polpettone di tonno con maionese allo zenzero (di Francesca Romana Barberini)
40min
Torta salata con pomodorini e olive
1h 10min
Palline al prosciutto
1h 30min
Insalata capricciosa di carne
15 min
Uova strapazzate con asparagi e bacon
30min
Pere, formaggio e miele
15 min