Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 450 g di cosce di pollo disossate con la pelle
- 1 peperoncino piccante fresco a rondelle
- 1 spicchio di aglio
- 1 cucchiaino di pepe di Sichuan
- 1 cucchiaino di olio di semi di girasole
- 50 g di pasta piccante Doubanjiang
- 1 cucchiaino di vino di riso
- 1 cucchiaino di fecola di patate, precedentemente sciolta in un cucchiaino di acqua
- 1 cucchiaino di salsa di soia
- 20 g di cipollotto a striscioline
- 100 g di peperone rosso, pulito e a pezzi (4 cm)
- 100 g di peperone giallo, pulito e a pezzi (4 cm)
- 30 g di arachidi tostate non salate, tritate grossolanamente
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1127 kJ / 269 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pollo alla Cantonese con verdure
25 min
Pollo katsu con curry e riso
1 godz. 40 min
Manzo teriyaki con riso
1 godz. 50 min
Polpette di pollo
25 min
Vermicelli di riso con carne e verdure
30 min
Chili con carne
1h 20 min
Manzo all'Hawaiiana
45 Min
Noodles con agnello e verdure
30 min
Pollo alla senape e miele con purè di cavolfiore
1h 55 min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 godz. 40 min
Pollo karaage con salsa di soia aromatizzata
30 min
Pollo al curry alla cingalese (Koththu roti)
1h 5min