![Petto d'anatra all'uva Petto d'anatra all'uva](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/47979B7F-D59F-4F0D-A5F9-95D96B246367/Derivates/69764745-DAAF-4B76-A4C0-7728FA0C3AFD.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 rametto di salvia fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di anatra (4 petti)
- 2 limoni, preferibilmente biologici, il succo
- 100 g di vino bianco secco
- uva bianca (10 acini)
- uva nera (10 acini)
- 500 g di brodo di carne bollente (al bisogno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto alle fragole e peperoncino
40 min
Luccio alla gardesana
50 min
Stelle di mare
30 min
Torta di pane, frutta e farina di castagne
1 Std. 10 Min
Marinatura delicata al vino bianco
15 min
Filetto di maiale e fragole
1h 25 min
Filet mignon con porcini e castagne
1 godz. 30 min
Manzo alla borgognona
1h 35min
Risotto con mele e funghi
40 min
Roastbeef in salsa indiavolata
1 godz. 20 min
Risotto funghi e mirtilli
35 min
Risotto agli asparagi e vongole
1 godz. 15 min