Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno a pezzi
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati e asciugati
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 30 g di burro
- 1 rametto di salvia fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 450 g di anatra (4 petti)
- 2 limoni, preferibilmente biologici, il succo
- 100 g di vino bianco secco
- uva bianca (10 acini)
- uva nera (10 acini)
- 500 g di brodo di carne bollente (al bisogno)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1502 kJ / 359 kcal
- Eiwitten
- 24.5 g
- Koolhydraten
- 8.5 g
- Vetten
- 25.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo al vino rosso
1h
Girandole con barbabietola e semi di papavero
1h 10 min
Crostini di pane di segale con mele e Montasio
30 min
Stracotto di manzo in umido
1sa 30 dk
Stufato di lenticchie al curry e pollo
8h 45 min.
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Bigné al Gorgonzola ricoperti di cioccolato
1h 25min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1sa 30 dk
Risotto allo champagne con lardo di Colonnata
40 min
Acquacotta
50 min
Capriolo alla valdostana
1h 45 min
Spezzatino di manzo alla catalana
2sa