Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g di vino bianco
- 170 g di acqua
- 16 capesante pulite (conservare 16 gusci fondi)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 200 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di farina
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di burro
- 30 g di pangrattato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4276 kJ / 1022 kcal
- Eiwitten
- 67.9 g
- Koolhydraten
- 86.1 g
- Vetten
- 47.5 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpo in rosso
35 min
Uova scozzesi con salmone e salsa alla senape
1h
Gamberi in salsa cocktail
10 min
Polpo con patate alla salentina
1h 10min
Éclair ai gamberetti saporiti
1h 20min
Cozze alla Medoc
50 min
Cacciucco
1h 20min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1h
Scampi alla busara
35 min
Zuppa di pesce tradizionale
1h 30 min
Capesante in crosta di pistacchi
30 min