Capesante ai funghi porcini
TM31 TM5 TM6

Capesante ai funghi porcini

4.7 (20 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 230 g di vino bianco
  • 170 g di acqua
  • 16 capesante pulite (conservare 16 gusci fondi)
  • 1 spicchio di aglio
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
  • 200 g di latte intero
  • ½ cucchiaino di sale
  • 50 g di farina
  • 1 pizzico di pepe macinato
  • 20 g di burro
  • 30 g di pangrattato

Voeding
per 4 porzioni
Calorieën
4276 kJ / 1022 kcal
Eiwitten
67.9 g
Koolhydraten
86.1 g
Vetten
47.5 g
Vezels
3.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten