Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 230 g di vino bianco
- 170 g di acqua
- 16 capesante pulite (conservare 16 gusci fondi)
- 1 spicchio di aglio
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 10 g di funghi porcini secchi, ammollati in acqua tiepida per 10 min. e strizzati
- 200 g di latte intero
- ½ cucchiaino di sale
- 50 g di farina
- 1 pizzico di pepe macinato
- 20 g di burro
- 30 g di pangrattato
- Voeding
- per 4 porzioni
- Calorieën
- 4276 kJ / 1022 kcal
- Eiwitten
- 67.9 g
- Koolhydraten
- 86.1 g
- Vetten
- 47.5 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 Std. 50 Min
Zuppa di pesce tradizionale
1 Std. 30 Min
Pepata di cozze
55min
Capesante gratinate
30 Min
Capesante su purea di zucca, anacardi e porro croccante
1 Std.
Polpo in bottiglia
9 Std. 10 Min
Capesante della Vigilia (TM6)
50 Min
Ravioli di patate e scampi allo spumante
2 Std. 20 Min
Capesante in crosta di pistacchi
30 Min
Gamberoni zafferano e arancia
30 Min
Tagliolini allo zafferano con mazzancolle e pistacchi
55min
Turbante di branzino in scorza d'arancia e pepe rosa con gamberi di Santa Margherita
1 Std.