![Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0912C7CC-8FC6-435F-98F6-F5ADD38580C5/Derivates/306BA5EF-4BA0-47FD-B8F3-C1FFD962A3B2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lenticchie con bocconcini di salmone
45 Min
Scarola imbottita alle acciughe
1 Std.
Caponata di verdure delle Madonie
50 min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30 Min
Charlotte alle pere (senza glutine)
7 Std. 15 Min
Risotto meneghino rivisitato
50 min
Asparagi, riso al Parmigiano e zabaione al limone
1 Std.
Minestrone, rollè di maiale con verdure, tortini ai lamponi e muffin
1h 40min
Crema di piselli e zenzero con salmone al limone e broccoli
1 Std.
Salmone, asparagi e riso al Varoma
45 Min
Quinoa germogliata con verdure raw
51 Std. 25 Min
Riso rosso con funghi, totani e ananas (senza glutine)
1 godz. 10 min