Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1200 g di acqua
-
1
cucchiaino di dado per brodo vegetale
of 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 200 g di riso basmati
- 500 - 700 g di asparagi verdi
- 40 g di olio extravergine di oliva
Zabaione al limone
- 4 tuorli d'uovo
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garganelli chiodini e patate
50 Min
Tiramisù (senza lattosio)
5h 30min
Mezze penne in fantasia di verdure al Varoma
1hod. 15min
Asparagi al vapore in salsa olandese con pancetta
30min
Riso venere asparagi e frutti di mare con spiedini di merluzzo e zucchine
50 Min
Riso con pollo alle 7 spezie
40 Min
Riso con pollo e menta (Com gà rau thom)
1 Std. 30 Min
Calulu di pesce
50 Min
Riso basmati integrale con carciofi e mazzancolle
55 Min
Peperoni ripieni di verdure all'aneto
10 dk
Patate alla curcuma e cavolo nero su crema di rapa
1 Std. 30 Min
Insalata tiepida di asparagi e uova barzotte
1hod.