Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 uova
- 2 foglie di basilico fresche
- 50 - 60 g di pangrattato
- 50 g di pancetta a fette
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 800 g di cipolle, a fettine
- 1 pizzico di sale
- 450 g di acqua
- 300 g di pomodori pelati, a pezzi
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 4 fette di pane casereccio tostato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1661 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 14.2 g
- Koolhydraten
- 52.1 g
- Vetten
- 14.7 g
- Vezels
- 3.9 g
Alternatieve recepten
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50 Min
Zuppa di cipolle
1 Std.
Crema di funghi
20 Min
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1 Std. 10 Min
Puccia
1 Std. 30 Min
Zuppa gitana
1 Std.
Zuppa di cavolo cappuccio
50 Min
Trippa e fagioli alla contadina
1 Std. 10 Min
Vellutata di verza al vino bianco
50 Min
Trippa alla genovese con funghi e pancetta
1 Std. 10 Min
Zuppa di verza con bastoncini di pollo
40 Min
Fegato alla veneziana
35 Min