Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
g di pane raffermo a pezzi
of 60 g di pangrattato - 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di acqua
- 1000 g di cipolle dorate tagliate a metà in senso orizzontale (vedi consiglio)
- 80 g di capperi sott'aceto
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 699 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di carciofi e scamorza
1h
Indivia belga gratinata
1sa 20 dk
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Insalata di sedano bianco
15 min
Cavolfiori gratinati
50 min
Peperoni marinati
55min
Radicchio in saor
3h 45min
Zuccottini di melanzane
45 min
Cipolle ripiene di verdure
1sa 20 dk
Contorno di verza
35 min
Sformato di finocchi
1h
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min