![Cipolle al gratin Cipolle al gratin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9806936E-E305-439E-9399-2870F49D4CA0/Derivates/72FCA16F-8DC0-4CB8-910A-F1BB94C92709.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
60
g di pane raffermo a pezzi
of 60 g di pangrattato - 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 rametto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 2 pizzichi di pepe nero in polvere
- 500 g di acqua
- 1000 g di cipolle dorate tagliate a metà in senso orizzontale (vedi consiglio)
- 80 g di capperi sott'aceto
- 40 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 699 kJ / 167 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 17.6 g
- Vetten
- 8.9 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Porri in agrodolce al Varoma
30min
Peperoni marinati
55 min
Radicchio in saor
3 Std. 45 Min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Contorno di peperoni al vapore
40min
Contorno di verdure
25min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 min
Peperoni in agrodolce
30min
Carciofi trifolati
30min
Zucchine alla menta
30min
Melanzane trifolate
40min
Contorno di verza
35min