Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Polpette alla noce moscata
- 30 g Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 spicchio di aglio
- 20 g di pangrattato
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 550 g di carne trita mista (bovino e suino)
- 15 g di latte
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere
- 250 g di carote, pelate e a tocchetti
- 250 g di zucchine a tocchetti
- 500 g di acqua
Salsa alla cannella
- 100 g di latte
- 1 cucchiaino di sale
- 40 g di farina tipo 00
- 1 pizzico di cannella in polvere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1155 kJ / 276 kcal / 1155 kJ / 276 kcal
- Eiwitten
- 30.9 g / 30.9 g
- Koolhydraten
- 18.6 g / 18.6 g
- Vetten
- 8.7 g / 8.7 g
- Vezels
- 3.1 g / 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polpette di carne, funghi e carciofi
55 Min
Bocconcini di vitello con mele cotogne
1 godz. 5 min
Polpettine al curry
55 Min
Petto di pollo con funghi e verdure
1hod.
Uova fiamminghe al vapore
45 Min
Funghi ripieni Gorgonzola e noci
1hod.
Rotolini di tacchino
1hod.
Petto di pollo con crema di zucchine
40 Min
Bocconcini di pollo al latte e formaggio
30min
Polpettone di vitello e verdure (per 2 persone)
1hod.
Bocconcini di tacchino e champignon
45 Min
Polpette in salsa di funghi e vino bianco
45 Min