Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 foglioline di rucola selvatica, lavate ed asciugate
- 6 uova, a temperatura ambiente
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 250 g di code di gambero fresche sgusciate
- 4 fiori di zucchina, puliti dal pistillo e a listarelle
- 250 g cozze di mare, spurgate e sgusciate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di sogliola e gamberi
50min
Scorfano in crosta di zucchine alla menta
1 Std. 20 Min
Filetti di cernia in camicia colorata
30 dk
Gamberi alla guineana
25min
Girelle alla curcuma con zucchine e gamberetti
8u.
Gamberoni zafferano e arancia
30 dk
Panzanella di mare
45 dk
Fusilli alle cozze piccanti
55 min
Vellutata di verdura e frutti di mare
45 dk
Acquacotta
50min
Filetti di cernia e verdure allo zenzero al cartoccio
40min
Pesce al vapore con verdure miste
1 Std. 20 Min