Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 mazzetto di basilico fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 10 foglioline di rucola selvatica, lavate ed asciugate
- 6 uova, a temperatura ambiente
- 3 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe
- 250 g di code di gambero fresche sgusciate
- 4 fiori di zucchina, puliti dal pistillo e a listarelle
- 250 g cozze di mare, spurgate e sgusciate
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1075 kJ / 257 kcal
- Eiwitten
- 32.7 g
- Koolhydraten
- 2.5 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di pollo in vasetto con verdure
45 min
Terrina ai due colori
1h 20min
Involtini di scottona
1h 10min
Frullato due colori
10 min
Carpaccio di branzino con involtini di pesce spada
30 min
Brodetto alla triestina
1h
Cannelloni di pesce con crema di cavolfiore
1h 30 min
Insalata di riso con seppie e patate
45 min
Koulibiac di salmone al profumo di aneto
2 godz. 40 min
Insalata di pesce esotica
30 min
Aperitivo agrodolce
10 min
Baccalà gratinato con spinaci e carote
50 min