Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetti di sogliola, puliti
- 8 code di gambero, sgusciate
- 1000 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 1 fetta di limone, preferibilmente biologico
- 3 patate, pelate e a bastoncini medi
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) a listerelle sottili
- 300 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero in grani
- 1 cipollotto a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1812 kJ / 433.1 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 791.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Orata al sale
40min
Fagottini di sogliola con verdure
55min
Branzino al sale aromatico
55min
Zuppetta di pesce (per 2 persone)
1h
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1h
Pesce al vapore con verdure miste
1 godz. 20 min
Zuppa del pescatore
50min
Brodetto di Fano
1h
Zuppa di vongole e mazzancolle
1h
Rotolo di nasello ai gamberi
1h
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 min
Sogliola al vapore con verdurine
45min