Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetti di sogliola, puliti
- 8 code di gambero, sgusciate
- 1000 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 1 fetta di limone, preferibilmente biologico
- 3 patate, pelate e a bastoncini medi
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) a listerelle sottili
- 300 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero in grani
- 1 cipollotto a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1812 kJ / 433.1 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 791.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamaretti e funghi in cestini di polenta
1 godz. 50 min
Salmone e carciofi al Varoma
55 min
Fagottini di sogliola con verdure
55 min
Involtini di platessa e verdure
1h
Merluzzo con burro agli agrumi
50 min
Orata al sale
40 min
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20min
Orata e vongole con salsa alle verdure
30 dk
Orata ripiena con gamberi e zucchine in crosta di sale
45 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40 min
Coda di rospo al Varoma in crosta di patate
55 min