Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 filetti di sogliola, puliti
- 8 code di gambero, sgusciate
- 1000 g di acqua
- 3 pizzichi di sale
- 1 fetta di limone, preferibilmente biologico
- 3 patate, pelate e a bastoncini medi
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza (senza la parte bianca) a listerelle sottili
- 300 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 rametto di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 pizzico di pepe nero in grani
- 1 cipollotto a pezzi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1812 kJ / 433.1 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 40.2 g
- Vetten
- 16.7 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 4.6 g
- Natrium
- 791.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesce al vapore con verdure miste
1h 20 min
Salmone al cartoccio
35 min
Orata al sale
40min
Tonno allo zenzero e melagrana
40min
Coda di rospo croccante su purea nera
1h 50 min
Filetti di rombo in salsa di noci
2 Std. 30 Min
Branzino al sale aromatico
55 min
Coda di rospo con verdure
40min
Filetto in crosta di patate
2h 15 min
Fagottini di sogliola con verdure
55 min
Orata in crosta di patate con emulsione alle erbe
1h 20 min
Baccalà al Varoma su vellutata di cavolo romano
40min